На Жовківщині продовжують експлуатувати Боянецький скотомогильник

Землі Боянецької сільради продовжують страждати від забруднення.

9 липня стало відомо, що Боянецький скотомогильник у Жовківському районі Львівської області продовжує працювати, попри неймовірні масштаби території, забруднення довкілля та приписи Держекоінспекції, – передає 032.ua.

Як розповів у соцмережах еколог і депутат Жовківської райради Ігор Муравський, разом з представниками екоінспекції у Львівській області та лабораторією, сьогодні було здійснено виїзд, під час якого відібрали проби ґрунтів.

На Жовківщині продовжують експлуатувати Боянецький скотомогильник На Жовківщині продовжують експлуатувати Боянецький скотомогильник На Жовківщині продовжують експлуатувати Боянецький скотомогильник

“Частину скотомогильника загорнули піском,натомість є багато котлованів із побутовим сміттям разом з тваринними рештками. Сморід важко передати. Попри домовленість возити на Жовківську філію ДП “Укрветсанзавод”, продовжують відходи скидати у ліси, на територію господарського двору і пайові землі Боянецької сільської ради. Надіюсь правоохоронні органи відреагують”, – написав Ігор Муравський та виклав фотографії з місця події.

Джерело: 032.ua

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: