На Закарпатті працівниця поліції побила дівчину у відділку: деталі НП (ВІДЕО)

На Закарпатті дівчина постраждала від рук поліцейської за те, що потривожили її сон.

На Закарпатті молоду дівчину побили прямо у відділенні поліції. Причому фізичні пошкодження їй завдала жінка-поліцейська. Про це розповіла сама постраждала, розмістивши відео у соціальних мережах.

Інцидент стався в Міжгірському відділенні поліції в ніч з 13 червня на 14 червня.
Дівчина на ім’я Валерія розповіла, що вона з подругами відпочивала в смт. Міжгір’я на алеї. До них підійшли молоді люди, почали ображати дівчат, поводилися агресивно, використовували нецензурну лексику.

Після чого дівчата викликали поліцію, Валерію та одного з хлопців відвезли у відділок для з’ясування обставин. Там, за словами дівчини, жінка-поліцейська знущалася з неї, в той час як її колеги-чоловіки просто спостерігали й посміхалися.

“Вона почала на мене наїжджати, почала обзивати сиротою. “Я повинна через тебе вставати, не висипатися”… Вона схопилася на мене, подряпала мене, вдарила по обличчю, штовхнула в стіну, почала мене бити. Я тримала її руки, щоб вона мене не била. Але вона почала мене штовхати в живіт”, – розповіла Валерія і додала, що після інциденту їй довелося колоти заспокійливі, бо в неї є проблеми зі здоров’ям.


Валерія каже, що знову звернулася в поліцію, де з неї “зняли” побої. В Головному управлінні поліції Закарпатській області повідомили, що розпочали службове розслідування щодо інциденту.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: