На виїздах з Львівської області встановлять блокпости

Для того, щоб не допустити поширення коронавірусної інфекції на в’їздах та виїздах зі Львівщини облаштують стаціонарні пости.

Таке рішення 6 квітня було прийнято засіданні обласної комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, передає пресслужба Львівської ОДА, пише Львівський портал

Зокрема, буде організовано 14 стаціонарних постів на межах в’їзду та виїзду зі Львівщини у п’ять областей. На них здыйснюватиметься моніторинг стану здоров’я подорожуючих шляхом безконтактного вимірювання температури.

Також рішенням комісії ТЕБ і НС мешканцям області заборонено із 6 квітня перебувати в громадських місцях без маски чи респіратора, переміщатися групою більше 2-х осіб, перебувати в громадських місцях особам до 14 років без супроводу дорослих, відвідувати парки і зони відпочинку та проводити заходи, в яких бере участь більше 10-ти людей тощо.

Крім цього департамент соціального захисту населення ЛОДА повинен вжити додаткових заходів до виявлення та обслуговування одиноких осіб серед громадян похилого віку, тих, хто перебуває на самоізоляції, та організувати належний соціальний супровід. А Центрам надання адміністративних послуг в умовах жорстких карантинних заходів протидії загрози поширенню коронавірусної інфекції забезпечуватимуть надання послуг за переліком згідно з додатком до постанови Кабінету Міністрів України.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: