На Львівщині знайшли вкрадений автобус

На Львівщині поліцейські встановили особу зловмисника, який викрав автобус, щоб “покататися”.

За незаконне заволодіння транспортним засобом чоловікові загрожує до п’яти років позбавлення волі. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

В Жидачівське відділення поліції 5 березня звернувся 35-річний житель райцентру. Він повідомив, що близько опівночі з вулиці Шашкевича викрали автобус SCANIA-113, який належить одній з виробничих компаній.

Невдовзі поліцейські виявили транспортний засіб на околиці міста. Зловмисник, не впоравшись з керуванням, в’їхав у дерево, після чого залишив автобус і втік.

Правоохоронці встановили, що до вчинення злочину причетний 29-річний місцевий мешканець. За словами чоловіка, він, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, побачив автобус із увімкненим двигуном і вирішив покататися.

Йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого  ч.1 ст.289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Максимальне покарання –  позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років. Досудове розслідування триває.

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: