На Львівщині затримали грабіжника, який обікрав пункт продажу лотерей

Львівські правоохоронці затримали 21-річного молодика, який у передноворічну ніч пограбував пункт продажу лотерей, при цьому жорстоко побивши його працівниць.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУ Нацполіції у Львівській області, пише Zik.

Як повідомляється, у Франківський відділ поліції 31 січня 2017 року з заявою про напад звернулась працівниця одного з відділень «Національної лотереї», розташованого на вулиці Степана Бандери у Львові. За словами жінки близько 3.45 у приміщення увірвався невідомий чоловік, жорстоко побив двох працівниць віком 36 та 25 років, заволодів грошима з каси у сумі понад 12 тисяч гривень, після чого втік. Жінки з переломами та забоями були госпіталізовані.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.187 (розбій) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що до скоєння злочину причетний 21-річний уродженець Івано-Франківської області. Зловмиснику повідомили про підозру скоєнні цього кримінального правопорушення, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу.

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: