На Львівщині тривають патріотичні заходи.

Сьогодні, 2 квітня, під головуванням голови Львівської ОДА Олега Синютки відбулось засідання Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання при облдержадміністрації.

Як розповіла директор департаменту з питань культури національностей та релігій Мирослава Туркало, впродовж березня понад 13 тисяч дітей відвідали музеї, найбільше дітей із  Стрийського і Дрогобицького районів.

Також вона проінформувала про покази патріотичних фільмів у Народних домах області, які відбуватимуться упродовж року. Детальніше із переліком можна ознайомитись тут.

Начальник відділу молодіжної політики департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА Юрій Горун зазначив, що департаментом внутрішньої та інформаційної політики спільно з Львівським кіноцентром забезпечено показ кінофільму “Кіборги” для молоді.

Відтак, кінофільм упродовж березня переглянули 2440 учнів старших класів з 16 районів Львівської області.

Також Юрій Горун  акцентував увагу на трансляції інформаційних роликів  “Служба у Збройних силах України – обов’язок кожного чоловіка”, які створили з метою національно-патріотичного виховання молодих людей.

Джерело: Львівська обласна державна адміністрація.

На Львівщині тривають патріотичні заходи.

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: