На Львівщині судитимуть чоловіка, який, захищаючись, вбив людину

На Львівщині судитимуть чоловіка, який, захищаючись, вбив людинуЧерез вбивство з необережності мешканець Дрогобича може сісти за ґрати.

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні скеровано до Дрогобицького міськрайонного суду для розгляду по суті. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

За процесуальним керівництвом Дрогобицької місцевої прокуратури, завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно 58-річного місцевого мешканця, який підозрювався у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.119 КК України (вбивство, вчинене через необережність).

Подія трапилась цьогоріч у січні в квартирі вбитого у м. Дрогобич. Досудовим розслідуванням встановлено, що обвинувачений під час раптового конфлікту із 46-річним знайомим у стані алкогольного сп’яніння намагався вихопити з його руки ніж, проте ненавмисно порізав йому ділянку лівої гомілки. Внаслідок цього потерпілий отримав колото-різане поранення з ушкодженням кровоносних судин. Все це призвело до гострої крововтрати та, як наслідок, до смерті чоловіка.

Під час досудового розслідування обвинуваченому обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні скеровано до Дрогобицького міськрайонного суду для розгляду по суті. За вчинене передбачено покарання до 5 років позбавлення волі.

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: