На Львівщині для бійців-добровольців АТО передбачені пільги на оплату житлово-комунальних послуг.

З метою соціальної підтримки визнаних бійців-добровольців АТО забезпечуються  додаткові соціальні гарантії за кошти місцевих бюджетів.

Станом на 10 квітня Комісією  визнано 193 бійці-добровольці АТО, які проживають у Львівській області. З метою соціальної підтримки визнаних бійців-добровольців АТО забезпечуються  додаткові соціальні гарантії за кошти місцевих бюджетів.

Про це повідомила, 10 квітня, директор департаменту соціального захисту населення Львівської ОДА Наталія Кузяк

70 бійцям-добровольцям АТО  вигідніше користуватися субсидією, решта бійців-добровольців АТО мають можливість отримати пільгу на оплату ЖКП за рахунок коштів місцевих бюджетів, яка в  переважній більшості надається у вигляді одноразової грошової допомоги”,  – зазначила Наталія Кузяк.

Також вона зазначила, що у межах Комплексної програми соціальної підтримки у Львівській області учасників АТО та їхніх родин, бійців-добровольців, а також родин Героїв Небесної  Сотні на 2016-2019 роки передбачено одноразову грошову допомогу в розмірі 3 тисячі гривень для визнаних бійців-добровольців АТО.

З питань соціального захисту  бійці-добровольці АТО можуть звернутися в управління соціального захисту населення райдержадміністрацій та міських рад.

На Львівщині для бійців-добровольців АТО передбачені пільги на оплату житлово-комунальних послуг.

Фото: 2day.kh.ua

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: