На Львівщині чоловік намагався пограбувати приміщення недобудованого пологового будинку

Зловмисника спіймали на місці скоєння злочину.

Чоловіка затримали правоохоронці, коли він виносив з приміщення недобудованого пологового будинку елементи системи опалення. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівщини, пише 032.ua.

У Миколаївське відділення поліції у четвер, 15-го лютого, близько першої ночі надійшло повідомлення про те, що з приміщення недобудованого пологового будинку чути підозрілі звуки. Правоохоронці, приїхавши на місце події, виявили там раніше судимого 37-річного місцевого мешканця, який саме виносив на вулицю елементи системи опалення. У будівлю він проник, пошкодивши дерев’яні двері.

В ході розслідування було встановлено, що зловмисник причетний ще до однієї крадіжки, вчиненої у середині січня, коли з місцевої електропідстанції було викрадено 11 автоматичних вимикачів та 6 амперметрів. Сума заподіяних збитків встановлюється.

За фактом обох крадіжок відкрили кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: