На Львівщину повернулись бійці батальйону патрульної служби поліції спеціального призначення «Львів»

Сьогодні, 8 жовтня, в порядку ротації на Львівщину повернулись бійці батальйону патрульної служби поліції спеціального призначення «Львів» Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вдома бійців батальйону зустрічали очільник поліції Львівщини полковник поліції Василь Віконський, командир підрозділу – підполковник поліції Володимир Цьорох, друзі, рідні та близькі.

Під час останньої ротації у зоні проведення ООС батальйоном «Львів» командував заступник командира підрозділу майор поліції Василь Соломійчук.

На Львівщину повернулись бійці батальйону патрульної служби поліції спеціального призначення «Львів»

«Мені приємно, що керівники ООС, а також керівництво Донецької області, з якими ми періодично спілкуємось, відгукуються про наш батальйон «Львів» дуже позитивно. Це, у першу чергу, заслуга ваша і вашого командира, якого я знаю ще з часів служби в АТО. Тут є багато таких, котрі за час несення служби у зоні бойових дій отримали державні нагороди і я хочу запевнити, що кожного бійця батальйону, котрий повертається з зони проведення ООС, тут, вдома, ми вітатимемо як героя», – звернувся до бійців батальйону Василь Віконський.

Очільник поліції Львівщини запевнив, що матеріально-технічне забезпечення батальйону «Львів» найближчим часом буде суттєво покращене, зокрема у підрозділ передадуть два автомобілі, на яких правоохоронці зможуть виїжджати на патрулювання, буде проведено ремонт у приміщеннях.

«Ми створимо для вас такі умови несення служби, щоб невдовзі батальйон був укомплектований особовим складом повністю. «Старожили» підрозділу, котрі мають величезний досвід, повинні передавати його молодим бійцям. І я запевняю – разом ми зробимо так, що бойовий підрозділ поліції буде виглядати гідно», – підкреслив очільник поліції Львівщини.

Також Василь Віконський закликав бійців батальйону звертатись до нього особисто для вирішення будь-яких проблемних питань. Повідомляє прес-служба Патрульної поліції Львівської області

На Львівщину повернулись бійці батальйону патрульної служби поліції спеціального призначення «Львів»  На Львівщину повернулись бійці батальйону патрульної служби поліції спеціального призначення «Львів»    На Львівщину повернулись бійці батальйону патрульної служби поліції спеціального призначення «Львів»  На Львівщину повернулись бійці батальйону патрульної служби поліції спеціального призначення «Львів»На Львівщину повернулись бійці батальйону патрульної служби поліції спеціального призначення «Львів»

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: