На Львівщині учасники бойових дій отримали понад 7 тисяч земельних ділянок

З початку запровадження ініціативи щодо забезпечення учасників АТО земельними ділянками, у Львівській області, учасники бойових дій (АТО/ООС) та їх сім’ї отримали у власність 7148 земельних ділянок, загальною площею 4606 га. Ділянки призначені для садівництва, ведення особистого селянського господарства, індивідуального дачного будівництва.

«Робота з виділення земельних ділянок захисникам України залишається для нас одним з пріоритетних питань. Працівники Держгеокадастру завжди готові надати військовим, учасникам бойових дій, та їх сім`ям вичерпну інформацію та допомогу у оформленні земельних ділянок»,- зазначає Андрій Кавецький, начальник Головного управління Держгеокадастру у Львівській області.

Ці земельні ділянки розташовані поза межами населених пунктів на території Львівської області. Учасники бойових дій приватизували ділянки переважно для ведення садівництва (6826 земельних ділянок), особистого селянського господарства (4371 земельна  ділянка) та індивідуального дачного будівництва (1019 земельних ділянок).

Найбільше земельних ділянок було надано у Пустомитівському (2017 земельних ділянок) та Жовківському (1852 земельні ділянки) районах Львівської області.

Загалом, Головним управлінням Держгеокадастру у Львівській області, надано учасникам АТО та членам їх сімей 12216 дозволів на розробку документації із землеустрою, на землі загальною площею 8128 га. Зараз триває процес оформлення ділянок у власність.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: