На Львівщині сільський голова побив солдата Нацгвардії

Як пише Форпост, конфлікт стався між сільським головою Миколою Пущаком та автомобілістами. За словами останніх, близько 11 год ранку голова сільради Жирівки побив юнака, заявила матір потерпілого Леся Білик-Гудзеляк.

“Мої два сини проїзджаючи повз сільську раду с.Жирівки, були змушені їхати по зустрічній смузі, обїзджаючи припарковані машини. Раптом поперед однієї з припаркованих машин вискакує чоловік і папкою для документів, чи то сумкою б’є по машині і ламає дзеркало. Це був сільський голова Жирівки Пущак Микола Зіновійович. Сини зупинились, щоб вияснити причину такої поведінки, але п.Пущак почав хамити і неадекватно поводитись: розбив задню фару і відламав склоомивач. Син зателефонував до поліції, а п. Пущак до своєї охорони. Внаслідок цього в сина переламаний ніс( його зламав сам п.Пущак, є відео) і зламана рука. Ось так поводятися державний службовець, сільський голова, коли їдуть по «його» селу. Відео додаю! Заява в поліцію буде написана як тільки син повернеться з лікарні, бо дуже погано себе почуває!”, – пише жінка.

У коментарі “Форпосту” жінка додала, що йдеться про її старшого 26-річного сина Ярослава, у якого зафіксували тілесні ушкодження середнього ступеня важкості – перелом носа та руки. Він є колишнім нацгвардійцем у запасі, виховує дворічну дитину. Молодшому сину 19 років.

Натомість Микола Пущак розповідає, що автомобіль рухався по сільській дорозі на шаленній швидкості, порушуючи ПДР, тому він вирішив зупинити проїжджаючих та зробив їм зауваження.

“Хочу повідомити громаду, що сьогодні не вдалось провести зустрічі через інцидент, що стався на дорозі в с. Жирівка. Я знаходився поруч свого авто, коли побачив, що через село на шаленій швидкості мчить машина. Щоб призупинити їх махнув рукою, на що водії зреагували неадекватно.

Промчавшись, навмисно зачепили мене, тим самим пошкодили дзеркало власної машини. Хотіли розпочати бійку, поводились брутально. Довелось викликати дільничого інспектора та слідчо-оперативну групу.

Перепрошую тих, хто мав намір вирішити особисті питання сьогодні на прийомі. А також дякую мешканцям за допомогу і підтримку”, – каже сільський голова.

Відео інциденту опублікував на сторінці у Facebook голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький, та пообіцяв взяти вирішення справи під свій особистий контроль.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: