На Львівщині поліцейські затримали зловмисника, який викрадав номерні знаки з автомобілів

Встановлено, що протягом одного вечора у Миколаєві чоловік викрав номери з десяти автомобілів і вимагав у власників гроші за їх повернення.

У Миколаївське відділення поліції 30 січня за допомогою звернувся місцевий мешканець, котрий повідомив, що з його автомобіля було викрадено номерний знак. На лобовому склі машини заявник виявив записку, в якій зловмисник запропонував за грошову винагороду повідомити місце, де захований знак. Гроші потерпілий мав переказати на вказаний у записці банківський рахунок.

За фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років позбавлення волі.

Проведеними оперативними заходами працівники поліції встановили, що до скоєння крадіжки причетний 30-річний львів’янин. Також встановлено, що в ніч на 31 січня він викрав номерні знаки з десяти автомобілів у Миколаєві і вимагав у власників від трьохсот до п’ятисот гривень за їх повернення. Один з потерпілих від злочинних дій чоловіка навіть встиг «викупити» свій номерний знак.

Досудове розслідування триває.

Інформує відділ комунікації поліції Львівської області.

Фото: відділ комунікації поліції Львівської області.

На Львівщині поліцейські затримали зловмисника, який викрадав номерні знаки з автомобілів На Львівщині поліцейські затримали зловмисника, який викрадав номерні знаки з автомобілів

Зручніше читати новини з телефону? Підписуйся на наш Телеграм – 

На Львівщині поліцейські затримали зловмисника, який викрадав номерні знаки з автомобілів

 

 

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: