На Львівщині перекинулась вантажівка – семеро постраждалих

Водій та шестеро пасажирів звернулися за медичною допомогою.

В Сколівське відділення поліції 25 квітня  надійшла інформація про ДТП, яке сталося  в урочищі «Копані». Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Як попередньо встановили правоохоронці, близько 15.00 поблизу села Нижнє Синьовидне Сколівського району водій автомобіля ГАЗ-66 (фургон), 58-річний житель Стрийського району, рухаючись лісовою дорогою, не впорався з керуванням, виїхав за її межі та врізався у дерево.

Після ДТП семеро осіб  були доставлені у лікарні. Четверо з них  відпущені додому, водій та двоє пасажирів – 57-річний мешканець Стрия і житель Сколівського району віком 24 роки – були госпіталізовані.

Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох  років або без такого.

Встановлюються обставини події, досудове розслідування триває.

Фото: Ремонт автомобилей

На Львівщині перекинулась вантажівка - семеро постраждалих

Зручніше читати новини з телефону? Підписуйся на наш Телеграм – 

На Львівщині перекинулась вантажівка - семеро постраждалих

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: