На Львівщині нетверезий 26-річний військовий вчинив смертельну ДТП

Нацполіція Львівщини затримала 26-річного військовослужбовця, який в неділю вночі вчинив смертельну ДТП поблизу Солонки на трасі Київ-Чоп. За інформацією поліції, чоловік перебував за кермом авто у нетверезому стані. Внаслідок зіткнення із попутнім автомобілем загинув пасажир п’яного водія, 28-річний військовослужбовець із Сумської області. Повідомляє ZAXID.NET

ДТП трапилася за кілька хвилин до 22:00 у неділю, 10 травня. Наразі ані поліція, ані військова прокуратура не розголошують деталей цієї аварії.

«Водій автомобіля SEAT Ibiza, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, скоїв зіткнення з автомобілем Opel Vectra, яким керував 40-річний львів’янин. Внаслідок ДТП загинув 28-річний житель Сумської області, пасажир автомобіля SEAT», – повідомила вранці 11 травня прес-служба Нацполіції Львівщини.

У військовій прокуратурі Західного регіону підтвердили, що учасники ДТП є військовослужбовцями однією з львівських частин. Обоє – лейтенанти. Загиблий родом із Сумської області, а водій – із Пустомитіського району Львівщини.

Наразі водія Seat Ibiza затримали у порядку ст. 208 КПК України і невдовзі суд обере йому запобіжний захід. За скоєння смертельної ДТП йому загрожує до восьми років ув’язнення.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: