На Левандівці можуть з’явитися підземні контейнери для сміття.

Депутати Львівської мерії підтримали проект мешканців Левандівки.На Левандівці можуть з'явитися підземні контейнери для сміття.
Проекти громадського бюджету «Встановлення підземних контейнерів – Левандівка»  та «Безпечний  рух на Вашингтона» розглянули на Комісії інженерного господарства, транспорту, зв’язку та житлової політики ЛМР, – пише “Дивись Інфо”.

Провідний спеціаліст Відділу громадського партнерства Управління «Секретаріат ради» ЛМР Зоряна Папіж доповіла, що зараз ці два проекти проходять експертизу. Згідно з висновками експертів, ціна першого проекту становитиме 806 тис. грн. і полягає у встановленні підземних контейнерів. Автор проекту зазначив, що саме такий тип контейнерів найбільш підходить для їхньої території. Наразі підземні контейнери поки що встановлюють експериментально лише у центральній частині міста і для їх обслуговування потрібні спеціальні машини, які є лише в однієї фірми. Проте депутати таки підтримали проект мешканців Левандівки.

На думку депутата Романа Іванціва, встановлювати  підземні контейнери потрібно у Львові, треба розширювати зону їхнього встановлення, а для цього треба буде докуповувати машини, які б їх вивозили.

Фото: Дивись Інфо

 

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: