На Донеччині затримали коригувальника росіян

Служба безпеки України під час контрдиверсійних заходів у прифронтових районах Донецької області викрила коригувальника, який наводив артилерійські удари армії російської федерації на військові об’єкти.

Про це СБУ повідомляє у Telegram.

Зловмисником виявився житель Білозерського району, який у липні минулого року дистанційно вийшов на росіян і запропонував їм допомогу у війні проти України.

Він збирав для загарбників інформацію про місця дислокації та переміщення підрозділів Сил оборони на Бахмутському напрямку.

Особливо ворога цікавили дані про розташування радіолокаційних станцій українських військ. Крім того, фігурант передавав загарбникам координати базування українських військових на Донеччині.

Співробітники СБУ затримали чоловіка під час виконання ворожого розвідувального завдання.

Як встановили кіберфахівці СБУ, комунікацію з агресором він підтримував через зв’язкового – представника створеної загарбниками “міліції лнр”.

За його вказівками колаборант виходив на місцевість і збирав розвіддані, які потім передавав з детальним описом розташування військових об’єктів та прилеглої території, нанесенням точок геолокації, через месенджер в одній із соцмереж.

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: