“Ніхто не матиме преференцій від мене ‒ ні «місцеві царьки», ні бізнесмени” – очільник СБУ Львівщини

Начальник СБУ Львівщини генерал-майор Юрій Гончаров назвав заяви щодо себе маніпулятивними та такими, що не відповідають дійсності.
Преференцій від мене не буде нікому - новий очільник СБУ Львівщини

Про це йдеться в звернені начальника Управління СБУ у Львівській області до львівян, оприлюдненого прес-службою відомства в Facebook .

Він закликам мешканців області повідомляти в СБУ інформацію щодо противоправної діяльності, насамперед злочини на таможні і митниці.

«Запевняю Вас, що у боротьбі з протиправними діями, контрабандними та корупційними проявами ніхто не матиме преференцій від мене ‒ ні «місцеві царьки», ні бізнесмени, ні керівники державних органів влади», – написав він.

Нагадаємо, Указом Президента України №861/2019 від 21 листопада 2019 року керівником Управління призначено генерал-майора Гончарова Юрія Олеговича.

Юрій Олегович Гончаров народився 20 квітня 1969 року в м. Білопіллі, Сумської області. У 1994 році з відзнакою закінчив Сумський державний педагогічний інститут ім. А.С. Макаренка (за фахом – вчитель історії, методист навчального процесу). Кар’єру в лавах СБ України розпочав з 1995 року пройшов шлях від оперуповноваженого до заступника начальника Львівського Управління СБ України.

Під час революції Гідності завдяки своїй державницькій позиції та патріотизму Юрій Олегович отримав підвищення по службі та очолив Управління СБ України в Сумській області, а згодом став керівником Чернігівського УСБУ. Пише Справжня Варта

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: