МОЗ не відкривало ринків ,- Віктор Ляшко

Міністерство охорони здоров’я не давало згоди на відкриття ринків.

Про це в ході брифінгу щодо ситуації з протидією поширенню коронавірусної інфекції повідомив заступник Мінстра охорони здоров’я Віктор Ляшко.

“Постановою головного державного санітарного лікаря чітко прописані вимоги, коли органи місцевого самоврядування можуть дозволити відкрити ринки у разі, якщо немає інших можливостей купувати продукти харчування населеннб, яке проживає на тій чи іншій території”. – розповів Ляшко.

Окрім цього, він зазначив, що це не є закликом відкривати ринки, а можливість дати людям доступ до продуктів харчування у період карантину.

“Ще раз закликаю не зловживати, а виконувати всі вимоги карантину, і в разі, якщо є необхідність відкрити той чи інший ринок, виконувати всі вимоги, прописані в постанові головного державного санітарного лікаря”. – дадав заступник міністра охорони здоров’я.

Нагадаємо, учора Міністерство охорони здоров’я України дозволило місцевій владі відкрити продуктові ринки на час карантину, втім постановою головного санітарного лікаря України Віктора Ляшка, внесла ряд чітких вказівок і заборон.

Йдеться, зокрема, про обов’язковість торгівлі лише продуктами харчування тощо.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: