MONATIK в День Незалежності України об’єднав артистів різних поколінь на Софійській площі

У День незалежності, 24 серпня 2020 року, на Софійській площі сталося епохальне музичне поєднання – MONATIK створив масштабне попурі пісень Made in Ukraine, що об’єднує 42 легендарних треку.

MONATIK, Тіна Кароль, Потап, ВиС, Джамала, Руслана, Сергій Бабкін, The HARDKISS, Ірина Білик, Наталія Могилевська, Ніна Матвієнко, Олександр Пономарьов, Вєрка Сердючка і багато інших взяли участь в урочистій церемонії з нагоди Дня Незалежності.

“До Дня незалежності ми на “Звучить Production” зробили, на сьогодні, наймасштабніше в нашому житті попурі з пісень Made In Ukraine. Це була понад відповідальна і в той же час цікава задача. З 42 пісень створити одну на 16 хвилин 54 секунди, яка пронесе крізь роки і викличе величезну кількість спогадів і емоцій. Ще нещодавно для мене це здавалося абсолютно неможливим. З цією ідеєю до мене звернувся Сергій Перман, розповів всю ідею в фарбах, повідомив важливий факт, що в цьому році виповнюється 50 років “Червоній руті”. Мій мозок і внутрішній світ максимально відкидав все, що відбувається, адже до релізу залишалося менше 3 тижнів. Для того, щоб все створити і з’єднати вчасно, щоб хор/оркестр і кожен шановний артист, який бере участь в такому задумі, встигли заспівати, зіграти, завчити, а головне, почуватися в цьому вільно, було занадто мало часу”, – 
прокоментував свій задум MONATIK

Варто також відзначити, що в урочистій церемонії, яка відбулася сьогодні на Софійській площі, взяв участь і вагон зі стадіонного шоу MONATIK, який шанувальники могли бачити в червні минулого року на НСК “Олімпійський”. Для феєричного перформансу MONATIK поступився ним Руслані, Вєрці Сердючці, Джамалі та групі The HARDKISS.

MONATIK в День Незалежності України об’єднав артистів різних поколінь на Софійській площі

“Але, як би я не хвилювався, ідея все ж таки була легендарною, тому неабияк захопившись і просидівши дві доби за фортепіано, таки вдалося дуже гармонійно все поєднати. А далі, завдяки талановитим людям Антону Чілібі, Сергію Єременко, Сергію Могилевському і Івану Лопухову у нас відбулася музична магія – народилася пісня завдовжки в 16,54 хвилини. Приголомшливо легендарний склад творчих неймовірно талановитих особистостей – кожен зі своїм фірмовим неповторним стилем, який робить цей твір різноманітним, незабутнім і таким, яке пролітає – хочеться слухати знову і знову”, – 
додав мультиартист.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: