Мерія Львова допоможе у підготовці тренувань до Національних Ігор Нескорених.

30 березня відбулась зустріч міського голови Львова із керівником проекту Invictus Games 2018, під час якої обговорили проведення підготовчих тренувань до Національних Ігор Нескорених у Києві (12-13 травня).

«Нема в нас сьогодні іншої більш важливої справи, ніж захист наших хлопців, які пройшли зону бойових дій. Ми повинні їм допомагати. Все, що від міста можливо, ми будемо допомагати», – розповів Андрій Садовий, міський голова Львова.

«Львів минулого року був першим містом, в якому проводилися спортивні тестування Ігри Нескорених. Цього року також. Львів ці тестування проходить дуже якісно, і ми дуже вдячні за ту підтримку, яку ми маємо від громади, від громадських організацій», – сказала Оксана Горбач, керівник проекту Ігри Нескорених 2018 (Invictus Games 2018).

У 2018 році Ігри Нескорених будуть проведені 20-27 жовтня у Сіднеї, Австралія. Події цьогорічних Ігор Нескорених охоплять весь Сідней — від Олімпійського парку до порту Сідней-Харбор. Цього року у Іграх Нескорених бере участь 18 країн: Афганістан, Австралія, Канада, Данія, Естонія, Франція, Грузія, Німеччина, Ірак, Італія, Йорданія, Нідерланди, Нова Зеландія, Польща, Румунія, Україна, Великобританія, США.

У 2018 році 15 учасників збірної України візьмуть участь у змаганнях.

Країни-учасниці Ігор Нескорених 2018 року братимуть участь у таких дисциплінах: стрільба з луку, атлетика, веслування на тренажерах, екстремальне керування від Jaguar Land Rover, пауерліфтинг, велоспорт на шосе, регата, вітрильний спорт, волейбол сидячи, плавання, баскетбол у візках, регбі у візках.

Джерело: Львівська міська рада.

Мерія Львова допоможе у підготовці тренувань до Національних Ігор Нескорених.

 

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: