МАУ поки не повертатиме гроші за скасовані рейси

Компанія “Міжнародні авіалінії України” поки не повертатиме “живі” гроші за скасовані рейси, але натомість пропонує пасажирам два альтернативні варіанти відшкодування. Про це розповів президент авіаперевізника Євгеній Дихне в інтерв’ю “Ліга. Бізнес“.

За словами Дихне, “МАУ” не відмовляється від своїх зобов’язань перед пасажирами, але в непередбачуваних обставинах, що склалися наразі, не можна говорити про звичайну процедуру відшкодування.  

“Пасажирам потрібно розуміти, що наші з ними стосунки, які були побудовані за договором перевезення, на сьогоднішній день не релевантні. Це пов’язано з форс-мажорними обставинами, які від нас не залежать.Ми не відмовляємося від наших зобов’язань перед пасажирами і пропонуємо два варіанти, які вважаємо справедливими”, – пояснив Дихне.

Як зазначається, перший спосіб відшкодування – це можливість скористатися невиконаним перельотом в будь-який майбутній період протягом року без штрафів за внесення змін. 

Другий спосіб, який пропонує компанія, – це електронний ваучер на суму покупки невикористаного квитка з 25% бонусом від цієї суми. Цей ваучер підлягає пред’явленню компанії на покупку перельоту в перебігу року.

Щодо варіанту із поверненням “живих” грошей за переліт, то Дихне заявив, що це можливе у майбутньому, коли ситуація нормалізується і буде можливість обробити  всі запити пасажирів.

Водночас, щоб зробити у майбутньому повернення коштів, пасажиру зараз потрібно подавати заявку на електронний ваучер

“Пасажир зможе обміняти ваучер з 25% бонусом на переліт. Якщо його це не влаштовує, і він захоче повернути в майбутньому гроші – ми йому гроші повернемо”, – сказав директор МАУ. 

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: