Матч “Карпати” – “Олександрія” судитиме арбітр-жінка.

Призначено офіційних осіб на матчі 12-го туру чемпіонату України з футболу серед команд прем’єр-ліги.

Матч "Карпати" - "Олександрія" судитиме арбітр-жінка.

Комітет арбітрів Федерації футболу України призначив офіційних осіб на матчі 12-го туру чемпіонату країни з футболу серед команд прем’єр-ліги.

Про це повідомляє “Львів Щоденний” з посиланням на інформаційну службу ФК «Карпати», де також розповіли, що, поєдинок між «Олександрією» й «Карпатами», який розпочнеться 21 жовтня о 19:30 на полі стадіону «Ніка», обслуговуватиме бригада суддів на чолі з арбітром ФІФА Катериною Монзуль із Харкова. Цей поєдинок стане вже п’ятим для цього арбітра за участю команди зі Львова. У минулому Катерина Монзуль судила матчі «зелено-білих» проти «Говерли», «Дніпра», «Сталі» та «Олімпіка».

Фото: football24.ua, ФК “Карпати”

Матч "Карпати" - "Олександрія" судитиме арбітр-жінка.

Вікіпедія пише, що Катерина Монзуль, 1981-го року народження, і що вона – перша жінка-арбітр з України, яка потрапила в елітну категорію арбітрів ФІФА. Була арбітром на матчах Чемпіонату світу 2015-го року в Канаді та Чемпіонату Європи в 2013-му році в Швеції. За результатами голосування Міжнародної федерації футбольної історії та статистики визнана кращою жінкою-арбітром 2015-го року.

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: