Мама Кузьми Скрябіна пише нову книгу про сина.

Три року тому в ДТП загинув один з найвідоміших українських виконавців, лідер гурту “Скрябін”, Андрій Кузьменко.

“Колискова для Андрійка” – саме таку назву нової книги озвучила сьогодні мама Андрія Кузьменка, Ольга Михайлівна, в інтерв’ю програмі “Сніданок з 1+1”:

“Перша частина книги про те, чому Андрійко виріс саме таким… Друга частина – про музичні стилі Андрійка: у кого він вчився, кого наслідував”.

Ольга Михайлівна також повідомила, що другу частину книги писатиме разом із музичним критиком Варварою Гончаровою. Нагадаємо, що раніше Ольга Кузьменко написала книгу “Моя дорога птаха. Мамина книжка”.

Окрім того, мама співака розповіла, що не зважаючи на те, що пройшло вже кілька років, їхню сім’ю підтримує все більше і більше людей: відвідують могилу, приїжджають на поминальні служби, найактивніші пропонують організувати фестиваль  імені Андрія Кузьменка. На запитання ведучих 1+1, що би пані Ольга порадила іншим людям, які, як і вона, пережили таке горе, жінка відповіла, що кожен сам переживає своє горе і радити щось іншим мамам буде не по-людськи.

Кузьменко Андрій Вікторович (“Кузьма), лідер гурту “Скрябін” (17.08.1968 – 02.02.2015), загинув в ДТП в Дніпропетровській області 2-го лютого 2015 р. Автомобіль співака виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся з молоковозом. 

 

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: