Майже 80% українців позитивно ставляться до зміни стилю українських посадовців

Згідно з нещодавнім опитуванням майже 80% українців позитивно ставляться до того, що українські посадовці перестали вдягатись у ділові костюми після початку російського повномасштабного вторгнення в Україну.

Про це свідчать дані соціологічного дослідження, проведеного компанією “Active Group” 4 березня 2023 року за допомогою онлайн-панелі “SunFlower Sociology”.

Зазначається, що на запитання “Як ви ставитесь до того, що керівництво України перестало вдягатись в ділові костюми після 24 лютого 2022 року?” 79,5% опитаних українців відповіли, що схвалюють це.

  • 56,2% — ставляться позитивно,
  • 23,3% — швидше позитивно,
  • 9,3% опитаних сказали, що негативно сприймають відмову від ділового стилю одягу,
  • 6,2% — швидше негативно,
  • 3,1% — абсолютно негативно.

Водночас 11,2% опитаних не визначилися з відповіддю.

Також постало питання, чи варто повернутися до ділових костюмів після повномасштабної війни. Згідно з опитуванням, 68,1% респондентів вважають, що це необхідно: 37,6% — однозначно так, 30,5% — швидше так.

20% респондентів не згодні з цим: 15,2% — швидше ні, 4,8% — однозначно ні. Проте 11,9% опитаних не визначилися з відповіддю.

Дослідження здійснено компанією “Active Group” за допомогою онлайн-панелі “SunFlower Sociology”. Опитування здійснили метод самозаповнення анкет громадянами України віком 18 та більше років. Вибірка: 600 анкет.

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: