Львівські патрульні врятували чоловіка з ножовим пораненням в серце.

Підозрюваного встановили в базі даних та доставили до Галицького відділу поліції. Справу передали слідчим.

Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

В ніч з 3-го на 4-те березня патрульні 4 батальйону отримали повідомлення, що на вулиці Городоцькій, в одному з хостелів, чоловіку завдали проникаюче ножове поранення в ділянку серця. Інспектори оперативно прибули на місце та побачили громадянина, який був весь в крові, а в ділянці грудної клітки була колота-різана рана. Так як бригада швидкої медичної допомоги ще не приїхала, патрульні самотужки зупинили кровотечу та надали домедичну допомогу. Чоловік був при свідомості та розповів, що нападник побіг на 3 поверх.

Львівські патрульні врятували чоловіка з ножовим пораненням в серце.

“Інспектори вирішили перевірити верхні поверхи, а коли почали підніматися, до них підійшов очевидець події та показав двері, куди забіг ймовірний злочинець. Патрульні зайшли всередину та виявили чоловіка, який підходив по опису на нападника. Також на його куртці були сліди крові. Його затримали, а на місце події викликали слідчо-оперативну групу. Згодом, в кімнаті де відбулася подія, патрульні виявили кухонний ніж зі слідами крові”, – йдеться у повідомленні Патрульної поліції.

40-річного потерпілого госпіталізувала бригада швидкої медичної допомоги. Підозрюваного встановили в базі даних, ним виявився 39-річний мешканець іншої країни. Вже пізніше він розповів патрульним, що дійсно в нього з потерпілим виник конфлікт, тоді він взяв ніж та завдав йому удар в грудну клітку. Згодом підозрюваного доставили до Галицького відділу поліції. Справу передали слідчим.

Фото: Патрульна поліція Львова, УНІАН

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: