Львівські ліфти відпрацювали 25-річний ресурс

Львівські ліфти відпрацювали 25-річний ресурсУ міськраді запевнили, що передбачили на ремонт ліфтів у цьому році 40 мільйонів гривень.

У прес-службі Львівської міськради повідомили сьогодні, 2 квітня: «У 2018 році на ремонт ліфтів передбачено 40 мільйонів гривень. За ці кошти буде проведено ремонт понад 50-ти об’єктів у всіх районах Львова, у медичних установах та будинках ОСББ. Роботи виконуватимуть згідно з «Програмою технічної експертизи, модернізації, ремонту, заміни та диспетчеризації ліфтів у житлових будинках та закладах охорони здоров’я Львова на період 2017-2023 років».

«У медичних закладах міста Львова – 29 ліфтів, у житлових будинках Львова, які є у комунальній власності та ОСББ, – 2269 ліфтів, технічне обслуговування яких здійснюють чотири спеціалізовані організації: ЛКП «Львівсвітло», ПП «Компанія «Астра», ТзОВ «Ліфт «Еко», ПП «Майстер Рос». Тобто у місті – 2298 ліфтів», – поінформували також у міськраді.

В управлінні житлового господарства ЛМР розповіли: «Ліфтове обладнання з року в рік старіє, ліфти, що відпрацювати 25-річний ресурс, підлягають технічному обстеженню для вирішення питання їх ремонту і подальшої експлуатації. Станом на сьогодні 95% ліфтів є такими, що відпрацювали 25-річний ресурс, і з кожним роком їх кількість зростає приблизно на 70 ліфтів. З метою оновлення ліфтового обладнання, 8 червня 2017 року було прийнято «Програму технічної експертизи, модернізації, ремонту, заміни та диспетчеризації ліфтів у житлових будинках та закладах охорони здоров’я Львова на період 2017-2023 років».

«Відтак, упродовж 2017 року, згідно з програмою, було відремонтовано, модернізовано та замінено 22 ліфти на загальну суму майже дев’ятьмільйонів гривень. У 2018 році для реалізації Програми районним адміністраціям спрямовано 34 мільйонів гривеньдля ремонту 47 ліфтів», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: