Львів’янин запропонував патрульному 550 гривень хабаря, аби не платити 85 гривень штрафу

За надання неправомірної вигоди патрульному чоловікові загрожує кримінальна відповідальність.

У Львові порушник намагався дати 20 доларів хабаря (близько 558 гривень за курсом НБУ) патрульному поліцейському, аби не платити штраф у 85 гривень. Про це інформує Главком з посиланням на патрульнау поліцію Львівської області.

У суботу, 3 лютого, близько опівночі до патрульних, які регулювали рух на місці падіння дерева, під’їхав водій і повідомив про бійку. За його словами, на вулиці Личаківській 2 чоловіків б’ють третього. Коли інспектори під’їхали на місце зазначене очевидцем, то побачили що все так і є.

Інспектори припинили конфлікт, однак потерпілий відмовився від будь-яких претензій. Оскільки загадані чоловіки були у стані алкогольного сп’яніння і поводилися агресивно, їх доставили у Личаківський відділ поліції для встановлення особи та складання адмінматеріалів за появу у нетверезому стані в громадських місцях. Дані особи постійно називали вигадані імена, однак патрульним вдалося встановити справжні.

Коли 23-річний львів’янин зрозумів, що відповідальності не вдасться уникнути, вирішив написати заяву про неправомірні дії, на його думку, працівників патрульної поліції щодо нього. А за кілька хвилин попросив повернути його заяву для ознайомлення. Черговий зробив ксерокопію і передав порушнику заяву. Чоловік за лічені хвилини повернув у складеному вигляді листок зі словами «Це Вам!». Раптом із заяви вилетіла купюра номіналом 20 доларів США. На місце події одразу викликали слідчих. Дану купюру вилучили.

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: