Львів’янин отримав кулю в ногу через паркування

У Львові внаслідок конфлікту чоловік отримав кульове поранення ноги.

Як встановили правоохоронці, суперечка між двома львів’янами сталася через паркування автомобіля. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

17 березня близько 20.30 до правоохоронців надійшло повідомлення про те, що біля одного з будинків на вулиці Науковій у Львові між двома чоловіками стався конфлікт, під час якого один з учасників отримав кульове поранення ноги.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Як встановили правоохоронці, конфлікт виник через паркування автомобіля. Під час перепалки невідомий чоловік вистрелив у 40-річного мешканця будинку, біля якого розгортались події. Медики, до яких звернувся потерпілий, діагностували у нього “кульове поранення правого стегна”.

Поліцейські встановили особу зловмисника – ним виявився 27-річний львів’янин, у нього виявили та вилучили пристрій для відстрілу гумових куль “Форт”.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до семи років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування, призначено ряд експертиз.

Львів'янин отримав кулю в ногу через паркування

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: