Львів’ян закликають допомогти літнім людям.

Волонтери у Львові оголосили збір продуктів та необхідних речей для потребуючих.

До Дня святої Трійці небайдужих львів’ян просять приносити пожертви для мешканців Львівського геріатричного пансіонату (360 осіб), хоспісу міста Угнів (26 осіб) і Монастироцького психоневрологічного інтернату (160 осіб): потрібні продукти та одяг, – повідомляє 032.ua.

Львів'ян закликають допомогти літнім людям.

Як повідомила волонтерка Тетяна Криворучко-Фалат, із продуктів збирають: печиво (не тверде), вафлі, цукерки (желейки, льодяники, шоколадні), варення, мед, чай у пакетиках, каву (курземе, мелену), крупи (рис, гречка, пшоно, вівсяна каша). Є потреба у постелі (може бути вживана, але чиста), засобах гігєни (мило рідке, господарське, гелі, шампуні, туалетний папір, вологі серветки), памперсах і одноразових пеленках, побутовій хімії (білизна, порошок для прання, плин), спідній білизні для чоловіків та жінок, велика потреба у шкарпетках.

Для Монастироцького психоневрологічного інтернату потрібен чоловічий одяг, взуття та білизна. Одяг та взуття можуть бути вживані, але чисті і в хорошому стані. Непридатних до вживання, будних і порваних речей не прийматимуть.

Збір речей і продуктів триває щоденно, крім вихідних, з 10:30 до 17:00, за адресою: м. Львів, вул. Вагилевича 3/2а. Тел.: 097-945-62-53 – Тетяна, 067-87-201-88 – Мар’яна.

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: