Львівський військовий шпиталь отримав цінне обладнання, яке відправили на передову

Сучасний насос для терапії ран NP32P для потреб військових використовуватимуть на Донбасі в одному з польових шпиталів.

Це апарат експертного класу з високим профілем безпеки, який використовують для очищення ран, його вартість – близько 100 тис.грн.

«Для багатьох поранених бійців такий апарат може стати рятівним, – розповів начальник Військово-медичного клінічного центру Західного регіону, полковник військової служби Іван Гайда. – Після його застосування зменшується ризик інфекцій, ускладнень. Хірурги, які працюють у польових умовах дуже потребують такого обладнання».

Цікаво, що подарунок військовим лікарям зробили їхні колеги-медики однієї з львівських медичних лабораторій, 10-річний ювілей якої припав на 14 жовтня – День захисника України.

«До мене підійшли колеги і сказали, що не хочуть гучного святкування ювілею компанії, – пояснив Сергій Дядюшко, директор ПП «Перша соціальна лабораторія «Ескулаб». – Натомість запропонували ті кошти, які ми могли би витратити на корпоративне застілля віддати для потреб військових. Поцікавившись у військових медиків львівського шпиталю, в чому є найбільша потреба, вирішили закупити насос для загоювання ран. Нехай він допомагає нашим хлопцям. А святкувати будемо пізніше, коли завершиться війна».

 

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: