Львівська обласна інфекційна лікарня потребує допомоги

У цей час Львівська обласна інфекційна лікарня, куди звозять з усієї області хворих з підозрою на COVID-19, потребує допомоги.

Про це у Фейсбуку повідомила лікар-епідеміолог Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні, головний позаштатний спеціаліст департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Наталія Тімко.

Наталі Тімко: “Львівська обласна інфекційна клінічна лікарня на даний час потребує допомоги. У нас лікуються хворі з підозрою на COVID-19. Небайдужі мешканці, відгукніться! Сьогодні Андрій Дзюбан привіз у лікарню необхідні речі – бутильовану воду, папір, печиво, серветки, туалетний папір, мішки для утилізації костюмів біозахисту та ін.

У нас є потреба у одноразовій постелі, ліжках, концентраторах кисню, костюмах біозахисту, латексних рукавицях, захисних окулярах, респіраторах з НЕРА-фільтром. І дуже потрібні швидкі тести на грип та коронавірус. Всього звернувся 31 хворий. Скільки їх буде завтра????????? Щиро дякую за допомогу та сподіваюсь, що у біді всі люди згуртуються і у нас все буде добре!”.

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: