КУЩІ У ЯМАХ АБО ДОРОГА В ДАВИДОВІ.

Через невідремонтовані дороги кількість ДТП зростає.

Дорога у Давидові є однією з найпроблемніших у Львівській області. Близько трьох років тому на трасі Н-09 Мукачево – Івано-Франківськ – Львів уже проводили ремонтні роботи, тож щодо даної ділянки ще є надія на ремонт, але зараз дорога не в найкращому стані. Водії обіцяють насадити саджанців у ями, аби хоч якось привернути увагу Служби автомобільних доріг.

КУЩІ У ЯМАХ АБО ДОРОГА В ДАВИДОВІ.

«Я вже казав, що буду якісь гвоздики садити у ті ями. Та скільки можна це терпіти? Починається Львівська область й закінчуються дороги», – зазначив водій Ігор.

КУЩІ У ЯМАХ АБО ДОРОГА В ДАВИДОВІ.

«Фури їздять надто перегружені і через те виникають проблеми на дорогах, ями. Чому цього ніхто не контролює? У Львові є 7 габаритно – вагових комплексів, які повинні здійснювати контроль», – додав громадський активіст Олег.

Водії, які попадають у ДТП через невідремонтовані дороги, мають право на відшкодування збитків. Одним із потерпілих став Андрій. Він потрапив у ДТП – пошкодив автомобіль,  та хотів оформити заяву, проте на виклик поліції йому довелось чекати більше чотирьох годин.

«Їхав по дорозі й почув різкий звук. Зупинив автомобіль, вийшов з автомобіля, побачив, що спускає колесо. Я думаю, що є ще якісь внутрішні механічні пошкодження, бо був такий суттєвий специфічний звук…На даний момент викликав поліцію, але очікую вже близько чотирьох годин і поки що безрезультатно», – зазначив учасник ДТП Андрій.

КУЩІ У ЯМАХ АБО ДОРОГА В ДАВИДОВІ.

Обіцяний ремонт дороги таки планують провести. Підрядника робіт вибрали на аукціоні 10 квітня. Нею стала компанія ПБС, що подала найдешевшу пропозицію – 4 228 500 грн.

КУЩІ У ЯМАХ АБО ДОРОГА В ДАВИДОВІ.

Детальніше дивіться у сюжеті.

Підготували: Марта ШАЛА та Віталія ВЕРТЕЛЕЦЬКА

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: