Крок до вільної країни: у Львові відбудеться Форум демократичних шкіл.

У п’ятницю, 23 березня, з 14.00 до 18.30 год. у великій сесійній залі Львівської міської ради відбудеться Форум демократичних шкіл.

Демократична школа – перший крок до справжньої вільної країни. Починаючи з учнівського самоврядування, суспільство вчиться мати своє бачення демократії та будувати країну під тип вільної незалежної держави. Про це повідомляє Львівська міська рада.

Щоб краще зрозуміти, в якому напрямку зараз рухається молоде покоління з шкільним самоврядуванням. та як досягти подальших кроків розвитку демократичного суспільства, Інститут розвитку самоврядування пропонує львівським школам відвідати «Форум демократичних шкіл».

На Форумі пропонують не лише перейняти досвід найдемократичнішої країни світу – США, а й побачити на прикладі п’яти львівських шкіл як реалізувалися проекти у рамках проекту «Інститут Розвитку Самоврядування». Також кожному варто долучитися до дискусійної панелі «Важливість учнівського самоврядування у контексті розвитку демократії».

Обов’язкова попередня реєстрація.

Запрошеним школам необхідно заповнити групову форму реєстрації за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScOmtxIhmdxjqK0cHr-O7XZ2l-o73VdM1ZMkK4WPVHQReqtMA/viewform

Контактний номер: Ілля Ткаченко – (068) 158 39 46, Олександр Богун – (096) 807 97 72.

Крок до вільної країни: у Львові відбудеться Форум демократичних шкіл.

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: