Кого львів’яни бачать потенційним Президентом України?

За кого б голосували львів’яни та що з цього приводу кажуть політологи:

Вже в кінці березня 2019 року відбудуться вибори Президента. Хоч до виборчої кампанії ще цілий рік, але кандидати вже розпочинають передвиборчу агітацію. У результаті опитування львів’ян лідером на даний момент виступає  Юлія Тимошенко.

Завідувач кафедри політології ЛНУ ім. Івана Франка Анатолій Романюк зазначив, що за результатами всеукраїнського опитування, яке було оприлюднено у грудні 2017 року, перше місце за рейтингом посідає Юлія Тимошенко, друге – Петро Порошенко, третє –  Святослав Вакарчук. А далі:  лідер партії «Опозиційний блок» Юрій Бойко, лідер партії «Самопоміч» Андрій Садовий, лідер партії «За життя» Вадим Рабінович та лідер Радикальної партії Олег Ляшко. З невеликим відривом від них виступає лідер «Громадянської позиції» Анатолій Гриценко.

Проте, за словами політолога, досить велика частка виборців готова голосувати за нового кандидата. Тобто, до прикладу, якщо рейтинг лідера Юлії Тимошенко становить 11,5% , то тих, хто готовий голосувати за нову кандидатуру, є значно більше. А близько 20% виборців ще не визначились, за кого голосуватимуть.

Фото: Ділові Дунаївці, сюжет – Марта Шала, відео – Віталія Вертелецька

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: