ІТ-спеціалісти матимуть містечко.

У Львові з’явиться містечко для ІТшників.

Львівський ІТ Кластер продовжує серію інфраструктурних проектів, для того, щоб об’єднати спільноту ІТ-професіоналів та забезпечити якісним та комфортним житлом. Стартує новий проект житла за межами міста – IT Village.

Проекти Львівського ІТ Кластеру – це не лише комфортне житло, це спроба створити активні спільноти сусідів, представників креативного класу з ІТ-сфери.

ІТ-спеціалісти матимуть містечко.

Фото: Lalafo

Після успішного досвіду будівництва першого некомерційного будинку для ІТ-професіоналів IT House, Львівський ІТ Кластер вирішив продовжити будівництво житла з якісних матеріалів за найсучаснішими технологіями. Поштовхом для цього стала також велика кількість запитів та охочих придбати житло з найкращими сусідами поруч. повідомляє Гал.info.

IT Village стане новим містечком для ІТ-професіоналів та комюніті людей зі спільними інтересами. Комплекс загальною площею 17 га складатиметься зі 133 окремих будинків у с.Нагоряни, Пустомитівського району, за 9 км від Львова. Серед будинків, які можна придбати – 5 різних проектів з різною площею та дизайном. Для комфорту мешканців, територія містечка буде цілодобово охоронятись і окрім будинків, міститиме спільну зону для відпочинку, спортивний майданчик для дітей та навіть приватний парк. Неподалік буде розташований дитячий садочок та супермаркет.

«Запит на якісне та сучасне житло у Львові неймовірно великий, а тим паче серед ІТшників, які витратили на купівлю житла у 2016 рокі 40,4 мільйонів доларів і 6,1 мільйон доларів на оренду, згідно з дослідженням, яке проводив Львівський ІТ Кластер. Ідеєю наших проектів є згуртувати однодумців. Люди, які нас оточують – це найбільша гарантія того, що життя буде комфортним, буде цікаво спілкуватися та знайомитися з сусідами, організовувати події, спільно керувати власним простором та проявляти ініціативу щодо його покращення». – Розповідає Степан Веселовський, СЕО Львівського ІТ Кластеру.

Мешканцем простору IT Village може стати будь-який працівник ІТ-сфери, не залежно від посади та досвіду роботи.

Нагадаємо, перший некомерційний проект IT House для ІТ-спеціалістів був завершений ще в 2016 році та офіційно презентований минулого року. Окрім того, цього року стартує будівництво найбільшого інфраструктурного проекту Львова – тех парку Innovation district IT Park, який стане епіцентром ІТ-індустрії Львова з офісами ІТ-компаній, університетом, сучасними лабораторіями, стартап-акселераторами, тощо.

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: