Інтенсивність боїв на сході України є спробою реалізації завдання щодо захоплення східних областей – ГУР

Інтенсивність боїв на сході України є спробою реалізації задачі президента рф щодо захоплення східних областей України.

Про це повідомляє Головное управління розвідки Міністерства оборони України з посиланням на заяву представника ГУР Андрія Юсова.

«Лютий-березень ми очікуємо дуже активних подій. Задача від путіна – захопити Донбас до березня. Нічого не вийде. Ці дати вже багато разів переносились. Та інтенсивність, яку ми зараз спостерігаємо на Донбасі, – це спроба реалізації цих планів. Не рахуючи втрати в живій силі та техніці. Ворог пробує виконати завдання диктатора. Тому так, найближчим часом будуть активні події. Українські Сили оборони не чекають, склавши руки», – зазначив представник воєнної розвідки України.

За його словами, у лютому та березні очікуються дуже активні бойові дії, наразі задача рф – захопити Донбас. Раніше Андрій Юсов вже повідомляв про те, що Україна перебуває напередодні нової фази на фронті: протягом лютого та березня відбуватимуться активні бойові дії.

“Нічого не вийде. Ці дати вже багато разів переносились. Та інтенсивність, яку ми зараз спостерігаємо на Донбасі, – це спроба реалізації цих планів. Не рахуючи втрати в живій силі та техніці. Ворог пробує виконати завдання диктатора. Тому так, найближчим часом будуть активні події. Українські Сили оборони не чекають, склавши руки”, – наголосив представник воєнної розвідки України.

Він заявив, що майстерність і мотивація українських воїнів, техніка та озброєння – це те, що зрештою переламає перебіг наступальних дій росії. Представник воєнної розвідки також додав, що зараз посилюється міжнародна підтримка, і авіація була би логічним продовженням допомоги від міжнародних партнерів.

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: