Інформація про побиття чоловіка у Самборі виявилась фейковою.

Працівники Самбірського відділу поліції ретельно перевірили “факти”, викладені у мережі Фейсбук про чоловіка, котрого нібито побили троє учасників іноземної націоналістичної організації. Інформація не підтвердилась.

Сьогодні, 22 березня, у мережі Фейсбук була опублікована інформація про те, що на ринку у Самборі троє хлопців, ймовірно, учасники однієї з іноземних націоналістичних організацій, побили місцевого мешканця, котрий торгував продуктами та зробив їм зауваження щодо неприпустимості нецензурних висловлювань. У повідомленні йшлось, що на місце події нібито були викликані медики, а поліцейські нібито відкрили за цим фактом кримінальне провадження. Також повідомлення було проілюстроване фотографіями з “місця події”.

Працівники Самбірського відділу поліції ретельно перевірили цю інформацію – факти, викладені у повідомленні, не підтвердились. 22 березня ні до правоохоронців, ні до медиків не надходило повідомлень про таку подію, а на фотографіях, якими був проілюстрований матеріал, відображена подія, що сталась 6 березня на самбірському ринку, коли місцевий мешканець з власної необережності впав та отримав травму. Допомогу йому надавали медики, котрі виїжджали за викликом на місце події.

Джерело: Головне управління Національної поліції у Львівській області.

Інформація про побиття чоловіка у Самборі виявилась фейковою.

 

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: