Як у Львові ремонтують дворики

У Залізничному районі на вул. Виговського, 1−7 капітально відремонтовано внутрішні дворики і облаштовано громадський простір.

У Львові триває капітальний ремонт внутрішніх двориків, прибудинкових територій, облаштування громадських просторів. У кожному районі міста розпочаті роботи за цими напрямками. Зокрема, у Залізничному районі проведено роботи з капітального ремонту внутрішніх двориків на вул. Виговського, 1−7 з облаштуванням громадського простору, з встановлення дитячого і спортивного майданчиків. Роботи на цьому об’єкті були розпочаті торік. На загал цього року у Залізничному районі буде виконано роботи з ремонту тротуарів, дворів на суму майже 36 млн грн.

Як у Львові ремонтують дворики

Як повідомили у Залізничній районній адміністрації, роботи з облаштування громадського простору на вул. Виговського, 1, 3, 5, 7 передбачали: влаштування брукованого покриття проїзної частини; влаштування брукованого покриття тротуарів; нове вуличне освітлення; нові лавки; облаштування нового дитячого майданчика; облаштування нового спортивного майданчика.

Цей проект був розроблений ще на початку 2017 року. Початок робіт розпочався також у 2017 році. Розробником проекту є ТзОВ “НДІ “Дорожнє та цивільне покриття”. Виконавець робіт — ТзОВ “Будівельно-інвестиційна компанія “Галицький будівельник”. Загальна вартість робіт — понад 4,6 млн грн.

Про це повідомили у Львівській міськраді.

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: