Як львівські спортсмени готуються до поїздки на Олімпіаду

Львівські представники національної збірної готові до вильоту в Південну Корею на зимові Ігри, що стартують 9-го лютого. Ліцензіями на головний спортивний форум чотириріччя володіють четверо саночників і одна лижниця із Львівщини.

Українська збірна санкарів щойно повернулася із Латвії, де відбулися чемпіонат Європи та Кубок світу. Це була остання репетиція перед Олімпіадою. Адже учасники цих стартів здебільшого є й володарями перепусток на Ігри у Південній Кореї, пише 24 канал.

Зайняв 23 місце на чемпіонаті Європи з дуже пристойним розгоном – шостим розгоном. Для мене було дуже важливо закінчити змагання на більш-менш позитивній ноті, – розповів володар олімпійської ліцензії Антон Дукач.

У 2012-му Дукач виступав вже на Юнацькій Олімпіаді. Тоді зупинився за крок від п`єдесталу. А от у складі дорослої збірної на Білі Ігри їде вперше. Боротиметься за нагороди в одномісних санях. Рідні за нього дуже вболівають, хоч і визнають що навряд дивитимуться онлайн трансляцію.

Антона разом з ще трьома колегами по команді у Львові офіційно провели на Ігри. Для решти це вже не перші змагання.

У Пьончхань львів’яни відлітають заздалегідь. Кілька днів матимуть на акліматизацію та тренування. А вже 10 лютого українці змагатимуться на одномісних санях.

Представить Україну на іграх і львівська лижниця Ольга Книш. На останніх зборах вона вправляється у Казахстані, а вже звідти вирушить у Південну Корею.

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS

Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: