Грабіжник, побачивши патрульних, викинув награбоване і накивав п’ятами.

Сьогодні вночі, інспектори патрульної поліції 1 батальйону отримали повідомлення про те, що на вулиці Сахарова стався грабіж.

Про це повідомили в Патрульній поліції Львова, інформує Дивись.info.

Грабіжник, побачивши патрульних, викинув награбоване і накивав п'ятами.

Двоє невідомих відкрито заволоділи майном потерпілого та побігли у сторону центру. Всі екіпажі отримали опис злочинців та направилися на пошуки.

Один з нарядів, який патрулював на вулиці Шота Руставелі, помітив чоловіка, який підходив під орієнтування. Коли патрульні під’їхали ближче, особа кинула щось на землю та почала швидко йти геть. Його наздогнали, зупинили та пояснили, що неподалік відбувся злочин і він підходить під опис, який надав потерпілий. Разом з чоловіком патрульні підійшли до речей, які він залишив та попросили його пояснити, чому він так вчинив.

Грабіжник, побачивши патрульних, викинув награбоване і накивав п'ятами.

Громадянин почав все заперечувати та казати, що це не його. На місце події прибув заявник та підтвердив патрульним, що це його майно. Також він впізнав підозрюваного.

Грабіжник, побачивши патрульних, викинув награбоване і накивав п'ятами.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Згодом 19-річного затриманого доставили до Личаківського відділу поліції. Справу розглядають слідчі.

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: