Готовність Львівщини до опалювального сезону наближається до 100% – Козицький

За словами голови Львівської ОВА Максима Козицького, область майже на 100% готова до опалювального сезону 2022/23 років.

«Ми свідомі того, що армія рф – нелюди і вони можуть прицільно бити по стратегічних об’єктах. Тому разом з Департаментом з питань цивільного захисту Львівської ОДА та усіма службами зробили все, що в наших силах, аби максимально захистити об’єкти, від яких залежить тепло- та електропостачання в області», – повідомив Козицький.

Він зазначив, що Львівська ОВА та всі районні військові адміністрації області затвердили Комплексний план проходження осінньо-зимового періоду 2022/23. У цьому документі передбачили алгоритм дій в разі ушкоджень об’єктів теплоенергетики, водопостачання, водовідведення, електропостачання та газопостачання.

«Зробили також резерв труб різних діаметрів, мобільних електростанцій, бензинових генераторів, дизпалива та бензину.

На теплопостачальних підприємствах області в резервах є котли.

Заклади охорони здоров’я Львівщини, які надають ургентну медичну допомогу на 100% забезпечені додатковими джерелами живлення.

Львівська ОВА домовилася з донорськими організаціями щодо передачі закладам охорони здоров’я та соціальної сфери мобільних котелень, дизельних генераторів, дров, вугілля», – розповів очільник Львівщини.

Загалом, на Львівщині уже створили 131 стаціонарний пункт обігріву, додатково Головне управління ДСНС України у Львівській області може забезпечити розгортання ще 25 мобільних пунктів обігріву. Донорські організації передадуть рятувальникам 38 пневмокаркасних надувних наметів, які можна буде використати як мобільні пункти обігріву.

«Під час наради, яка була цієї середи, Прем’єр-міністр і міністр розвитку громад та територій наголосили, що до кінця наступного тижня всі області України, де не ведуться активні бойові дії, мають на 100% бути готовими до опалювального сезону. Станом на сьогодні у Львівській області все йде за планом.

Розуміємо, що окупант здатен на будь-що, але ми не боїмося. Ми готуємось. Все буде Україна!», – резюмував Козицький.

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: