Голова Держприкордонслужби подякував захисникам Бахмуту (ВІДЕО)

Під час перебування на сході країни Сергій Дейнеко побував на позиціях прикордонників, які у складі Сил оборони захищають країну на Бахмутському напрямку, пише ДПСУ.

Голова служби відвідав підрозділи Луганського прикордонного загону, на чолі якого він тримав оборону від ворога у 2014 році. Очільник Державної прикордонної служби обговорив з прикордонниками найважливіші питання – обстановку, забезпечення, озброєність.

Він цікавився, які проблемні питання виникають у захисників міста, котре за незламність охрестили «Фортеця Бахмут», а також запевнив, що потреби бійців в районах бойових дій забезпечуються у пріоритетному порядку.

«Я радий, що мій рідний Луганський прикордонний загін, багатостраждальний, але проявляє себе, як і має проявляти», – наголосив генерал-майор Дейнеко.

Окрім цього, керівник прикордонного відомства відзначив найсміливіших захисників країни з Луганського та Краматорського загонів державними й відомчими нагородами.

«Я пишаюсь вами, пишаюсь тим, що сьогодні Державна прикордонна служба є взірцем. І під час кожного засідання Ставки Головнокомандувача Президент щиро дякує вам за службу. І я маю можливість передати вам ці слова», – сказав Голова Держприкордонслужби.

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: