“Геть Авакова!”: У Києві та Львові проводять мітинги

Під Верховною Радою розпочалися акції протесту на вимогу відставки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Сьогодні народні депутати планують заслухати главу МВС з доповіддю через перестрілку у Броварах та зґвалтування жінки у поліцейському відділку Кагарлику. Доповідь Авакова запланована на 10:00.

У зв’язку з цим під стінами Верховної Ради та Кабінету міністрів збираються чотири акції протесту.

акція Авакова у відставку

Фото: Рубрика

акція Авакова у відставку

Фото: Рубрика

аваков черт

Фото: НВ

О 9:00 стартувала акція “Авакова у відставку”. Організатори кажуть, що причиною таких вимог є нерозслідувані гучні справи та зловживання. Вони також закликають людей вийти на мітинги у регіонах.

акція проти авакова

Фото: НВ

Водночас о 9 годині має розпочатися акція “Непокаране зло вбиває. Аваков має піти!”, яку організовує партія “Голос”.

“Депутати мають проголосувати за постанову про його відставку. Ти можеш нагадати депутатам про їх обов’язок – захищати людей”, — пишуть організатори.

О 10 годині члени партії “Правий сектор” планують розпочати під парламентом свою акцію. Також закликають активістів виходити на мітинги під стіни обласних державних адміністрацій у своїх регіонах.

Окрім цього під стінами Кабінету міністрів на 14 годину анонсований мітинг “Проти поліцейського свавілля в Україні”, який організовують KyivPride та “Центр громадських свобод”.

Нижче стрім акції.

Протести у Львові

Мітинг “Авакова у відставку!” триває з 09:00. Активісти зібралися біля будівлі Головного управління Національної поліції Львівщини.

За їхніми словами, вони не забули ані вбивства дитини, ані зґвалтування, ані нападів, ані посадок невинних, ані інших зловживань, що доводять людей до відчаю.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: