Еротичний клуб в будівлі театру.

У Львові в будівлі театру імені Марії Заньковецької відкрили еротичний клуб.

В будівлі Національного академічного українського драматичного театру імені Марії Заньковецької, що на проспекті Свободи, 26, відкрили еротичний клуб.

Еротичний клуб в будівлі театру.

Про це написав ресторатор Вардкес Арзуманян у своїй сторінці на Facebook. “Театрали! Це треба зупиняти. То вже дно. То поряд з Оперним” – йдеться у дописі.

У прес-службі театру бідкаються, що не могли вплинути на появу еротичного клубу, бо приміщення, в якому розташований заклад, їм не належить, інформує Lviv.com.

“Щоб унеможливити появу таких речей, у Львові повинна бути якась консолідована громадська позиція та обурення”, – кажуть театрали.

Corset Erotic Theater and Restaurant Club – повна назва закладу. Власник еротичного закладу Богдан Нагайло пояснює назву тим, що Corset розташований, власне, в театрі.

Еротичний клуб в будівлі театру.

«Це не стриптиз-клуб, нічого аморального тут не відбувається. Театр завжди був осередком світського життя. Наприклад, згадаймо, як у театрі Курбаса колись розташовувалося казино, ресторан та кабаре. Це частина концепції закладу. У минулому це називали кабаре, зараз – еротичний театр», – зазначив він.

Еротичний клуб в будівлі театру.

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: