Епіцентр продає маски і засоби захисту з гуманітарного рейсу “Мрії”, який так гучно зустрічав Зеленський

Народний депутат Олександр Герега запропонував меру Києва Віталію Кличко та депутатам Верховної Ради закуповувати медичні товари протиепідемічного призначення в його компанії “Епіцентр К”.

Відповідний лист Гереги опинився у розпорядженні УП.

Епіцентр продає маски і засоби захисту з гуманітарного рейсу “Мрії”, який так гучно зустрічав Зеленський


У своєму листі Герега нагадує київському градоначальнику про те, що на минулому тижні літак “Мрія” доставив в Україну велику партію товарів протиепідемічного призначення.

Депутат запевняє, що наявні товари мають європейський та український сертифікати якості, а також обіцяє зробити знижку при замовленні великої партії.

У коментарі виданню представниця компанії, яка була вказана в листі як Ольга Анатоліївна підтвердила, що в “Епіцентр К” дійсно можна придбати такі товари.

“Ми купуємо і продаємо все це в торгових центрах. Ми також допомагаємо всім, кому потрібно купити даний товар, тому що дійсно цей товар зараз дефіцитний. Він у нас є в наявності в торгових центрах, тому є така розсилка. Якщо вам потрібно, то ви до мене звертаєтеся, я вам кажу, який товар, яка ціна і де в торговому центрі ви можете все це придбати”, – сказала вона.

Інший представник, чиє ім’я було вказано у листі, Віктор Олексійович повідомив УП, що він відповідає за групу антисептиків і дезінфекторів, а їх у томі вантажі, який привезла “Мрія” не було.

У свою чергу помічниця Гереги Ольга Григор’єва заявила журналістам, що лист на ім’я Кличка було єдиним і вийшой “помилково”. При цьому вона пообіцяла розібратися в події. Між тим ряд депутатів ВР повідомили виданню, що подібні листи від Гереги отримали ряд нардепів. За словами співрозмовників УП, “листи приходять всім на депутатські скриньки”.

за матеріалами inforesist

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ – (ПІДПИСАТИСЬ)

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: