Ексдиректорку Технопарку Львівської політехніки визнали винною у хабарництві

Залізничний районний суд Львова визнав винною колишню директорку Технопарку НУ «Львівська політехніка» в отриманні 37 тисяч гривень хабаря.

Про це стало відомо з матеріалів справи № 462/7406/21, пише Lviv.media.

Власне, торік до жінки звернулись аби вона посприяла у передачі в оренду приміщень, що перебувають на балансі Львівської політехніки та розташовані на території Технопарку. Приміщення хотіли використовувати для продажу автомобільних запчастин та комплектуючих.

Так, ексдиректорка запропонувала в оренду одне із приміщень на території Технопарку загальною площею 500 кв.м. За сприяння в передачі приміщення зловмисниця вимагала хабар у розмірі 30 тисяч гривень, із розрахунку 60 грн за 1 кв. м.

Також вона запропонувала ще одне приміщення площею 70 кв. м, за яке вона хотіла отримати 7 тис. грн хабаря, із розрахунку 100 грн за 1 кв. м.

У суді жінка свою провину визнала та усвідомила протиправність своїх дій, тож її каяття стало пом’якшуючою обставиною. Суд визнав її винною та призначив їй штраф у розмірі 17 тисяч гривень з позбавленням права обіймати по посади та займатися діяльністю, пов`язаною з організаційно-розпорядчими та адміністративно-господарськими функціями, строком на 1 рік.

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: