Екс-голова Львівської ОДА Мальський про звільнення: “Душа лежить до іншого”

Звільнений президентом Володимир Зеленський з посади голови Львівської обласної державної адміністрації Маркіян Мальський повідомив, що намірів повернутися до Адвокатської робота, наукової та дипломатичної діяльності. Як передає Цензор.НЕТ, про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

“З командою професіоналів в Києві і Львові, з яким ми встигли спрацюватися, неохоче розлучатися. Однак душа моя по-справжньому лежить до іншого та і вдалося реалізувати чимало задуманого та дати старт багатьом новим процесам, які вірю, вже скоро реалізуються.” – написав він.

Мальський подякував за довіру президента Зеленського і жителів Львівської області, які підтримав його кандидатуру під час обговорення.

Він також зазначив, що на період його головування довелося багато випробувань, більшість з яких вдалося врегулювати.

Серед таких проблем він також назвав загибель людей в Дрогобичі при руйнуванні будинку, часті відключення електропостачання на шахтах і потреба виплат заборгованості по зарплатах, падіння літака з п’ятьма жертвами і Несвоєчасні запуск ТЕЦ Новий Розділ та Новояворівськ.

“По кожній із цих ситуацій зміг би написати по окремій книзі, але зараз не час. Більшість цих проблем вдалося врегулювати, а то, що в процесі, вже доводяться до кінця”, – додав він.

Екс-голова Львівської ОДА Мальський про звільнення: "Душа лежить до іншого"

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: