Дворик Ратуші викладуть бруківкою з інших вулиць Львова.

Внутрішнє подвір’я Ратуші у Львові замостять мозаїкою та колотим камінням, вилученими з інших вулиць Львова.

Частину колотого каменю, який викладатимуть у подвір’ї Ратуші, передадуть із вул. Богданівської, – пише видання “Твоє Місто”.

Відповідне рішення ухвалили під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради сьогодні, 28 вересня.

Дворик Ратуші викладуть бруківкою з інших вулиць Львова.

Зокрема, ЛКП «Львівавтодор» має передати на баланс ЛКП «Ратуша-сервіс» 364 кв. м мозаїки, яку вилучили під час будівництва трамвайної колії на Сихів, та 93 кв. м мозаїки, отриманої при реконструкції вулиці Личаківської.

Також Департамент житлового господарства та інфраструктури ЛМР має передати на баланс ЛКП «Ратуша-сервіс» 23 кв. м мозаїки з вул. Лисенка та 75 кв. м колотого каменю, який вилучили під час реконструкції вулиці Богданівської. Увесь матеріал наразі зберігають на території шляхово-ремонтних підприємств Галицького та Личаківського районів і мають використати для замощення внутрішнього подвір’я ратуші.

Як пише “Твоє Місто”, раніше частину бруківки зі Стуса замостили на вул. Рутковича, біля «Криниці з Левами» на Коперника та на вулиці Римлянина, яку реконструюватимуть цього року. Також бруківку та колотий камінь із різних районів замостять на вул. Просвіти.

Фото: Відкривай Україну

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: