Два тижні без опалення: скандал на Левандівці

Окрім опалення, проблем у будинку ще чимало.

Два тижні без опалення: скандал на Левандівці

Багатоповерхівка на Левандівці. Вже з самого ранку, тут, біля своїх під’їздів зібралось з півсотні незадоволених мешканців. За словами місцевих, два тижні у них не було опалення, увімкнули лиш два дні тому.

Пані Світлана живе з онуками. Й розповідає, що іноді у квартирі так холодно, що дітям доводиться ходити у светрах та колготках, щоб не замерзнути.

Опалення не було, а платити потрібно, як не за тепло, то за поломку лічильника, який мешканці купили за власний кошт. Та зараз він кудись раптово зник, кажуть, що забрали на ремонт, та без їхнього відома.

Та не опаленням єдиним. Як з’ясувалось, проблем у будинку ще чимало. Відсутність гарячої води, протікаючий дах та цвилість.

Торік із міського бюджету на капітальний ремонт труб й системного опалення будинку було виділено 50 тис. грн, втім, покращення, бідкаються мешканці, не має. Труби протікають і далі.

Та і це ще не все. З іншого боку будинок почав, як то кажуть, тріскати по швах. З*явились щілини. Жителі не раз оббивали пороги чиновників та безрезультатно. Та на цей раз проблему обіцяли виправити вже сьогодні.

Місцеві припускають, що таких же проблем у Львові чимало. Та чи дотримають слова посадовці, і вирішать нагальні несправності проблемного будинку дізнаємось згодом.

 

Зручніше читати новини з телефону? Підписуйся на наш Телеграм

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: